Sjukepleiarar som går i ein gang. (Foto)

Jobb i Helse Fonna

I Helse Fonna blir du ein del av eit stort kollegium med omlag 4000 medarbeidarar. Vi ser etter deg som har den rette kompetansen og som ønskjer å jobbe i helsesektoren.

Ledige jobbar
Folk som arbeider i Helse Fonna. (Fotomontasje)
Flesteparten av medarbeidarane i Helse Fonna har helsefagleg utdanning og arbeider til dømes som sjukepleiarar og legar. I eit stort føretak har vi også bruk for personar med anna type kompetanse.
Vi held til i Haugesund, Odda og Kvinnherad, og på øyene Stord og Karmøy. Noko som gjer at du som tilsett i Helse Fonna kan arbeide i store delar av Nord-Rogaland, Sunnhordland og Hardanger.


Møt nokre som jobbar i Helse Fonna

 • Sjukepleiar på pasientrom. (Foto)
  Traineesjukepleiar

  Den varierte praksisen du får som traineesjukepleiar gir unik kunnskap frå fleire fagfelt, og er eit godt springbrett i den vidare karrieren din som sjukepleiar.

 • Ida og Vidar er leger i Helse Fonna. (Foto)
  Lege

  – Å kunne sykle til og fra arbeidsplassen på så kort tid er et stort pluss.

 • Åslaug er jordmor i Helse Fonna. (Foto)
  Jordmor

  Åslaug, firebarnsmamma og jordmor ved Haugesund sjukehus.

Vil du ha fast heiltidsjobb? Sjekk ut Bemanningssenteret vårt

Vil du ha faglege utfordringar og moglegheit til å bruke meir av breidden i sjukepleiarfaget? I Bemanningssenteret kan du få tilbod om fast heiltidsjobb og du får bli kjent med fleire avdelingar på sjukehuset. Du er sjølv med å forme turnusen din og kor du skal jobbe.
Les meir om karrieremoglegheiter i Bemanningssenteret
En person i hvit frakk

Work in Helse Fonna

We can offer you an exciting work environment in a vibrant region with beautiful surroundings. Come and join the team in Helse Fonna.
Work with us
Helsepersonell i en gang. (Foto)Sist oppdatert 13.02.2023